• akce již proběhla.

Seminář: Srdeční záležitosti

2. března, 8:30 - 17:00

V čem je tento láskyplný seminář skvělý?
Je veden samozřejmě s láskou, nevídanou zkušeností v oblasti srdečních záležitostí a humorem. Je nabitý kreativitou a pozitivní atmosférou. Dost se nasmějeme, což je pro tvůrčí láskyplné prostředí velmi, ale opravdu velmi důležité a navíc humor léči duši a smích všem sluší. Časoprostor semináře, který s úsměvem a láskou věnujete sobě a svému rozvoji s podporou ostatních má nečekané výsledky.

Co bude výsledkem?
S laskavým svolením všech zúčastněných si připustíte, že jste skvělí, originální, krásní a jedineční. Najdeme všechny zdroje lásky všude kolem sebe.  Vytvoříme láskyplný plán a krok za krokem začneme kotvit lásku ve svém životě. Naučíte se techniky, které pomohou srdeční záležitosti rozvíjet na všech frontách. Díky konkrétnímu  osobnímu plánu „Krok za krokem“, pracovním listům,  praktickým technikám, sdílené podpoře a pozitivní atmosféře semináře se naučíte být k sobě laskaví. Nebudete na to sami, podpora je pro začátek zásadní. Po skončení semináře budete mít ty nejdůležitější láskyplné informace o sobě, motivaci ke změnám i jasný, sebevědomý plán.…a zjistíte, že lásku už není třeba hledat, máte jí na rozdávání….a pan Božský už klepe na dveře…nebo sedí už 10 let vedle vás?

Jak bude seminář probíhat?
Ve vaší emailové schránce najdete 23.2.2024 dopis a první pracovní list, témata k zamyšlení a kompletní informace k semináři, Časový harmonogram semináře „Čistá hlava“ v termínu 2.3.2023 zde.

Kdo seminář povede?
Karin Raszková – autorka konceptu semináře.
„Věnuji se osobnímu rozvoji 20 let a načerpala jsem mnoho inspirace. Pracuji 32 let v oboru: kreativa, produkce, marketing a své profesní zkušenosti uplatním také při realizaci semináře k vaší maximální spokojenosti. Jsem zakladatelkou spolku Elegant a cílem pro nadcházející období je usilovat o zlepšení dobré nálady ve společnosti a vytvářet láskyplné, prospěšné projekty.
Při tvorbě koncertu tohoto semináře jsem byla k nezastavení, nápady a myšlenky se hrnuly ze všech stran a srdce plesalo radostí. Vnímám to jako dobré znamení a věřím, že tento laskavý seminář přinese opravdu hodně radosti a laskavé inspirace. Praktická cvičení vám pomohou trvale ukotvit lásku ve svém životě a vytvořit pevné hranice. Je to překrásný pocit, zamilovat se do sebe. Užijte si to.

Realizace láskyplných a dobročinných projektů Elegantu za rok 2022 najdete zde.

cena 750 Kč

Co je v ceně?
Po celou dobu semináře káva, čaj, nealko, malé občerstvení.
Originální pracovní listy, kalendář „Krok za krokem“, laskavý deník s propiskou, dárek z lásky. K dispozici budou všechny psací a kreativní potřeby. Pro případně slzy dojetí, štěstí nebo smíchu také dostatek kapesníků.

Kde seminář proběhne?
Na adrese Husovo náměstí 1188/4, v Ostravě. Budova se nachází vedle Evangelického „červeného“ kostela.
Vzdušný prostor učebny se samostatnou šatnou a kuchyňkou nám poskytne dobré zázemí a příjemné prostředí pro naši práci. Parkování v okolí.

Proč  semináře pořádá Elegant?
Náš cíl je jasný, chceme našimi aktivitami podpořit dobrou náladu a zdravý rozum ve společnosti.
Věříme, že být prospěšný a láskyplný k sobě i ostatním je správný směr.

Navazující semináře pro čistou hlavu a pozitivní myšlení v roce 2024.

REGISTRACE ONLINE
Cena 750 Kč / Více informací zde.

Cena 750 Kč / více informací zde

Doporučujeme.

Pro dobrou náladu podzimních dní, uvádíme skvělé komedie.

28.11.2023, 19 hod. , DK Poklad Ostrava
Ceny: 380 Kč, 350 Kč, 320 Kč, ZTP 280 Kč + 1 vstupenka zdarma pro doprovod.
VSTUPENKY ONLINE
Více informací zde.

19.12.2023, 19 hod., DK Poklad Ostrava
Ceny mimo předplatné:
420 Kč, 380 Kč, 350 Kč, ZTP 300 Kč + 1 vstupenka zdarma pro doprovod.
VSTUPENKY ONLINE
Více informací zde.