• akce již proběhla.

Vánoční komedie: Když se zhasne

19. 12. 2023, 19:00 - 20:30

Divadelní představení je součástí cyklu tří skvělých komedií, které realizuje spolek Elegant s cílem podporovat dobrou náladu ve společnosti a navázat na tradiční spolkovou činnostVýtěžek z představení bude věnován na realizaci našich projektů.
Jedná se o mimořádné představení, které se hraje ve skvělé herecké sestavě po mnoha letech na podporu našeho spolku Elegant.

Velké díky Romanu Venclovi a Michaele Doleželové, Vendule Fialové a Vojtovi Lipinovi, který je zakládajícím členem spolku Elegant. Vážíme si vaší podpory a vůbec nepochybujeme, že zboříte divadelní sál i po letech.

Mrazivá komedie, která knockautuje vaše bránice!

Trevor a Nina jsou manželský pár z vyšší newyorské společnosti. On je prominentní gynekolog, ona majitelka a šéfkuchařka vyhlášené italské restaurace. Jejich manželství však nelze pokládat za ideální. Může za to předmanželská smlouva, drsnější než pravidla amerického fotbalu: ten z manželů, který podá návrh na rozvod, přijde o veškerý majetek, který tak automaticky připadne tomu druhému.

Jsou Vánoce a Trevor s Ninou pořádají svůj tradiční večírek. Jedinými pozvanými hosty jsou poněkud výstřední manželé Imelda a Artur. Na první pohled by se mohlo zdát, že půjde o dost nudnou party, jenže to by ona předmanželská smlouva nesměla obsahovat maličký dodatek: ten z manželů, který prokáže tomu druhému nevěru, může požádat o rozvod a získá všechen majetek.

Vánoční večírek se tak promění v rozvodové bitevní pole.

Délka představení: 1 hod. 20 min. bez přestávky

Režie, scéna, kostýmy a výběr hudby:  Roman Vencl a Michaela Doležalová

Obsazení:

Nina: Michaela Doleželová
Imelda: Vendula Fialová
Artur: Roman Vencl
Trevor: Vojtěch Lipina

Cena: 420 Kč, 380 Kč, 350 Kč, ZTP 300 Kč + 1 vstupenka pro doprovod zdarma.

Recenze zde.

Další představení: