• akce již proběhla.

Seminář – Čistá hlava 2024

3. února, 9:00 - 17:00

V čem je seminář skvělý?
Je veden s láskou a zkušeností, nabitý inspirativní a pozitivní atmosférou. Dost se nasmějeme, což je pro tvůrčí prostředí velmi, ale opravdu velmi důležité a navíc humor prospívá duševnímu zdraví a smích všem sluší. Časoprostor semináře, který s úsměvem a láskou věnujete sobě a svému rozvoji s podporou ostatních má nečekané výsledky.

Co bude výsledkem?
Vytvoříme plán jak udržet pozitivní myšlení krok za krokem, který zvládnete a bude vás bavit. Naučíte se techniky, které vám pomohou stopnout negativní myšlení a udržet vědomě pozitivní nastavení. Díky konkrétnímu  osobnímu plánu „Krok za krokem“, pracovním listům,  praktickým technikám, sdílené podpoře a pozitivní atmosféře semináře získáte důvěru, že svou krásnou hlavu umíte nejen stopnout, ale také vědomě naplnit prospěšnými myšlenkami. Nebudete na to sami, podpora je pro začátek zásadní. Po skončení semináře budete mít ty nejdůležitější nástroje první pomoci i jasný plán.…a můžete vyrazit měnit svůj svět s čistou hlavou a úsměvem.
Z osobní zkušenosti doporučujeme navazující seminář, který v počátcích vědomé práce nesmírně posílí vaše odhodlání a motivaci. Sdílení a vzájemná podpora je neocenitelná pomoc při osobním rozvoji a životních změnách díky novému nastavení.

Jak bude seminář probíhat?
Ve vaší emailové schránce najdete 22.1.2024 první pracovní list, témata k zamyšlení a kompletní informace k semináři, Časový harmonogram semináře „Čistá hlava“ v termínu 3.2.2023 zde.

Kdo seminář povede?
Karin Raszková – autorka konceptu semináře.
„Jsem zakladatelkou spolku Elegant a mám už od mala hlavu plnou nápadů a snů. Většinu z nich se mi podařilo dotáhnout do konce, díky své houževnatosti a optimismu. Ráda vám svou zkušenost  s udržením pozitivního myšlení i v těžkých životních situacích předám. Kde začít? Jak zastavit hlavu? A jde to vůbec? Jde, a vím jak. Koncept  semináře je sestaven zábavnou formou s cílem vrátit se, díky jednoduchým postupům, humoru a společné podporující motivaci, k původnímu spokojenému nastavení mysli. Praktická cvičení vám pomohou trvale ukotvit ve svém životě optimismus, radost a nadhled.
Věnuji se osobnímu rozvoji 20 let a načerpala jsem mnoho inspirace. Pracuji 32 let v oboru: kreativa, produkce, marketing a své profesní zkušenosti uplatním při realizaci semináře k vaší maximální spokojenosti.“
Realizace týmové práce Elegantu: rok 2022 zde.

cena 750 Kč

Co je v ceně?
Po celou dobu semináře káva, čaj, nealko, malé občerstvení.
Originální pracovní listy, kalendář „Krok za krokem“, deník s propiskou, zážitkový dárek. K dispozici budou všechny psací a kreativní potřeby. Pro případně slzy dojetí, štěstí nebo smíchu také dostatek kapesníků.

Kde seminář proběhne?
Na adrese Husovo náměstí 1188/4, v Ostravě. Budova se nachází vedle Evangelického „červeného“ kostela.
Vzdušný prostor učebny se samostatnou šatnou a kuchyňkou nám poskytne dobré zázemí a příjemné prostředí pro naši práci. Parkování v okolí, MHD za rohem.

Proč  semináře pořádá Elegant?
Náš cíl je jasný, chceme našimi aktivitami podpořit dobrou náladu a zdravý rozum ve společnosti.
Věříme, že být prospěšný a láskyplný k sobě i ostatním je správný směr.

Navazující semináře pro čistou hlavu a pozitivní myšlení v roce 2024.

REGISTRACE ONLINE
Cena 750 Kč / Více informací zde.

cena 750 Kč / více informací zde

Doporučujeme.

Pro dobrou náladu podzimních dní, uvádíme skvělé komedie.

28.11.2023, 19 hod. , DK Poklad Ostrava
Ceny: 380 Kč, 350 Kč, 320 Kč, ZTP 280 Kč + 1 vstupenka zdarma pro doprovod.
VSTUPENKY ONLINE
Více informací zde.

19.12.2023, 19 hod., DK Poklad Ostrava
Ceny mimo předplatné:
420 Kč, 380 Kč, 350 Kč, ZTP 300 Kč + 1 vstupenka zdarma pro doprovod.
VSTUPENKY ONLINE
Více informací zde.