Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Živý adventní kalendář 2022

27. 11. 2022, 17:00 - 24. 12. 2022, 18:00

Pro velký úspěch jsou tu znovu Sousedské vánoce v Družstvě a Jubilejní kolonii a blízkém okolí. Ozdobte svá okna, dveře či zahrady milí sousedé a sdílejme spolu krásný adventní čas. Všichni, kdo se do akce zapojí, budou odměněni na posledním adventním setkání.

Každý den se rozsvítí dvě nová „adventní okna“ v Jubilejce a Družstvě – zarezervujte si to své na konkrétní den a po 17. hodině svou výzdobu rozsviťte. Při vytváření rezervace nám prosím napište DO POZNÁMKY svou adresu (nebo zašlete emailem). Další informace pak dostanete po registraci emailem a do schránky vám doručíme plakátek pro označení vašeho okna s datem rozsvícení. Bude-li zájem větší, doplníme další termíny k rezervaci.
Rezervace a zapojení do projektu „Živý advent v Jubilejce a Družstvě“ je zdarma.

Vytvoříme tak mapku okýnek s termíny rozsvícení, abyste věděli, na co se můžete těšit a sousedské vánoční vycházky a sdílení může začít.

Rezervace okna

 

Program Sousedských Vánoc v Jubilejce a Družstvě najde zde.

Pro letošní rok se nám přes veškerou snahu nepodařilo zajistit na projekt dostatečné finanční prostředky. Jestli se Vám líbí naše práce i letošní projekt Sousedské Vánoce, budeme potěšeni za finanční podporu na číslo účtu 2601717188/2010. Pomůže jakákoli částka. Platbu, prosím označte do kolonky zpráva pro příjemce jako DAR.

Nebo zde:

Finanční prostředky použijeme na grafiku, provoz rezervačního systému, tisk mapek, letáčků do oken s označením datumu a další náklady spojené s realizací Živého adventu v Jubilejní a Družstvě a programem Sousedských Vánoc. Děkujeme za podporu.

Nechte se inspirovat a nasajte nádhernou atmosféru Živého adventu v  Družstvě a Jubilejní 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podrobnosti

Zahájení:
27. 11. 2022, 17:00
Ukončení:
24. 12. 2022, 18:00
Rubrika Akce: