program plesu

od 18 hod. zpřístupnění sálu

Vstupenky, výdej kotilionů a květin – foyer, přízemí
Welcome drink – Kavárna Elegant, 1. patro u vstupu do tanečního sálu

U vstupu do klubu Alfa na Vás budou čekat naše elegantní hostesky, u kterých si budete moci vyměnit své elektronické vstupenky za vstupenky s kupóny na večeři, kávu a dezert. Předají vám kotiliony pro pány a květiny pro dámy pro pánskou a dámskou volenku. Naše krásné hostesky vám rády předají veškeré informace o plesu a uvedou vás do sálu k vašemu stolu.

18 – 19 hod. Taneční promenáda

Tradiční úvod plesu, kdy za doprovodu nádherných melodií a klavíru budete mít možnost přivítat se k přáteli, vychutnat si atmosféru sálu, překrásnou výzdobu a zakoupit občerstvení. Všechny bary i kavárna budou v provozu již od 18 hodiny.

19 hod. Slavnostní zahájení

Ples slavnostně zahájí a celým večerem Vás bude provázet Vojtěch Lipina, herec Komorní scény Aréna a zakládající člen Kulturně sportovního spolku Elegant za doprovodu 20-ti členného tanečního orchestru Dolbend.

19:10 hod. Zahajovací waltz

Hudební inspirace zde

19:30 hod. a 20:15 Balet na kole (2 vstupy)

Krasojízda  – Nicole Frýbortová
Exhibiční dechberoucí vystoupení pětinásobné Mistryně České republiky, sedminásobné Mistryně Slovenské republiky, vícemistryně Evropy 2011, bronzové medailistky z MS 2014, vícemistryně z MS 2015 a bronzové medailistky z MS 2016.

Ukázka krasojízdy Československo má talent 2010

20:30 – 21:30 hod. Slavnostní večeře při svíčkách

Klavírní doprovod v podání předního ostravského klavíristy Adama Farany dotvoří atmosféru společné slavnostní večeře. Gastronomický zážitek a plesové menu nám připraví LP catering.

21:30 – 23 hod. Tombola 1. část

Naše bohatá tombola bude mít tradičně 100 fantastických cen. Jednou z hlavních cen bude například zimní a jarní pobyt v Jeseníkách, ale také naše první kolo Elegant speciál.

Tombola stojí 50 Kč. V obálce zvané tombolka najdete výherní kartičku s číslem výhry, kterou si můžete ihned vyzvednout, nebo nevýherní kartičku s poděkováním. V každé obálce jsou 2 losy a všichni, kdo si zakoupili tombolku, se vrací do hry v hlavním losování o prvních 10 cen.

22 hod. Kotilionový tanec

Dámská volenka: dáma připne pánovi na klopu kotilion a vyzve ho k tanci. Po tanci zve pán dámu na drink.

22:30 hod. Květinový tanec

Pánská volenka: pán upevní květinu dámě na zápěstí a vyzve ji k tanci. Po tanci zve dáma pána na drink.

23 hod. Hvězdné muzikálové melodie

V hvězdném podání předních sólistů Národního divadla moravskoslezského Hany Fialové a Tomáše Savky, držitelů ceny Thálie 2014.

Ukázka z repertoáru Hany Fialové a Tomáše Savky.

23:30 hod. Tombola 2. část

Hlavní losování tomboly o 1. – 10. cenu.
Hlavní cena tomboly – luxusní, originální, nádherné a hlavně první….
…první kolo, které jde do světa z naší dílny  Elegant speciál v. č. 03/2019.

Zakončení moderované části plesu.
Volná zábava.

02 hod. Ukončení plesu

Nadcházející akce

1. Živý adventní kalendář