Program plesu

10. února, 18:00 - 7. srpna, 23:30

OD 18 HOD. ZPŘÍSTUPNĚNÍ SÁLU

Šatna se nachází v suterénu.
V přízemí KD Akord, naproti vchodu do budovy, na Vás budou čekat naše elegantní hostesky, u kterých si budete moci vyměnit své elektronické vstupenky za krásné, stylové vstupenky s kupónem na večeři a welcome drink. Předají vám dárky, kotiliony a informace k pánské a dámské volence.
Naše krásné hostesky vám předají veškeré informace k programu a rády také ukážou umístění vašeho stolu na mapce. Každý stůl bude mít květinovou výzdobu jejíž součástí bude označení stolu.
Při vstupu do sálu budou hostesky, které vás rády k vašemu stolu zavedou.

Ve foyer najdete první krásné zákoutí určené ke společnému focení. Letošní výzdoba bude nejen v barvách plesu, tedy v odstínech modré a zlaté barvy, ale bude také doplněna o originální dekorace. Jednotlivá zákoutí budou prezentovat projekty spolku Elegant a můžete se těšit na historická kola, lyže i další překvapení, protože pro rok 2024 chystáme opravdu velké změny a zbrusu nové projekty.

18 – 19 HOD. TANEČNÍ PROMENÁDA

Tradiční úvod plesu, kdy za doprovodu nádherných melodií a klavíru budete mít možnost přivítat se k přáteli, vychutnat si atmosféru sálu a salónků s překrásnou výzdobu a zakoupit občerstvení. Všechna místa jsou umístěna tak, abychom vám zaručili maximální komfort. Naše plesy jsou vyhlášeny velkou vášní všech zúčastněných pro tanec, proto jistě oceníte prostorný parket a omezený počet míst.
Všechny bary budou v provozu již od 18 hodiny.
Cyklobar Elegant bude mít v nabídce kolekci vín Elegant, míchané nápoje a speciální plesový drink. V dalších barech můžete zakoupit kávu, alko, nealko a čepované pivo.

19 HOD. SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

Ples slavnostně zahájí a celým večerem Vás bude provázet Vojtěch Lipina, herec Komorní scény Aréna a zakládající člen Kulturně sportovního spolku Elegant za doprovodu 20-ti členného tanečního orchestru Dolbend.

19:10 HOD. HUDEBNÍ SHOW

19:20 HOD. ZAHAJOVACÍ WALTZ

Hudební inspirace zde

21:00 ? PŘEKVAPENÍ

Celkový program budeme zveřejňovat postupně. Tento bod programu zde naleznete 1.12.2023.

20:00 – 23:00 HOD. PLESOVÁ VEČEŘE PŘI SVÍČKÁCH

Aby jste si vychutnali večeři bez čekání, bude se podávat na dvou místech, v restauraci v přízemí a v salonku v 1. patře. K večeři zdarma podáváme karafu vody s mátou a citrusovými plody.
Výběr na místě ze dvou jídel:
Pomalu pečená vepřová krkovička na víně, zámecké brambůrky se slaninou.
Míchaný zeleninový salát s kuřecím masem, sladkokyselý medový dresink, krutónky. U této večeře je možnost vegetariánské verze, stačí nahlásit obsluze. Rádi vám vyhovíme.

? HOD. PŘEKVAPENÍ

Celkový program budeme zveřejňovat postupně. Tento bod programu zde naleznete 1.1.2024.

19:30- 22 HOD. ZÁŽITKOVÁ TOMBOLA

Zážitková tombola se nám hezky plní a letos bude opravdu na super zážitky bohatá, nebudou chybět vstupenky na koncerty, divadla, festivaly, ale také zážitkové lety, lázně, pobyty a další překvapení.
Celá seznam zážitků, které můžete vyhrát v naší tombole zveřejníme až v den konání plesu.

21:50 HOD. KOTILIONOVÝ TANEC

Dámská volenka. Po tanci zve pán dámu na drink.

22:20 HOD. KVĚTINOVÝ TANEC

Pánská volenka. Po tanci zve dáma pána na drink.

23:00 HOD. ? Super překvapení

Celkový program budeme zveřejňovat postupně. Tento bod programu zde naleznete 1.2.2024.

24:00 HOD. ZÁŽITKOVÁ TOMBOLA

Losování zážitkové tomboly.

Zakončení moderované části plesu.
Volná zábava s Dolbendem.

02 HOD. UKONČENÍ PLESU

Zahájení: