Program plesu

11. 1. 2025, 18:00 - 23:30

OD 18 HOD. ZPŘÍSTUPNĚNÍ SÁLU

Šatna se nachází při vstupu.
V 1. patře na Vás budou čekat naše elegantní hostesky, u kterých si budete moci vyměnit své elektronické vstupenky za krásné, stylové vstupenky s kupónem na večeři, kávu a dezert. Nebude samozřejmě chybět  welcome drink.
Naše krásné hostesky vám předají také dárky, kotiliony v barvě plesu a veškeré informace k programu.
Rády vám také ukážou umístění vašeho stolu na mapce. Každý stůl bude mít květinovou výzdobu jejíž součástí bude označení stolu. Při vstupu do sálu budou kolegyně, které vás rády k vašemu stolu zavedou.

Ve foyer v přízemí i prvním patře najdete krásná zákoutí určená ke společnému focení. Letošní výzdoba bude nejen v barvách plesu, tedy v odstínech červené a zlaté barvy, ale bude také doplněna o originální dekorace, které navodí originální atmosféru „Velkého maškarního plesu Elegant“, který chystáme 8.3.2025.

18 – 19 HOD. TANEČNÍ PROMENÁDA

Tradiční úvod plesu, kdy za doprovodu nádherných melodií a klavíru budete mít možnost přivítat se k přáteli, vychutnat si atmosféru sálu a salónků s překrásnou výzdobu a zakoupit občerstvení. Všechna místa jsou umístěna tak, abychom vám zaručili maximální komfort. Naše plesy jsou vyhlášeny velkou vášní všech zúčastněných pro tanec, proto jistě oceníte prostorný parket a omezený počet míst.
Všechny bary budou v provozu již od 18 hodiny.
Cyklobar Elegant bude mít v nabídce kolekci vín Elegant, míchané nápoje a speciální plesový drink. V dalších barech můžete zakoupit kávu, alko, nealko, čepované pivo a něco k zakousnutí.

19 HOD. SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ

Ples slavnostně zahájí a celým večerem Vás bude provázet Vojtěch Lipina, herec Komorní scény Aréna a zakládající člen Kulturně sportovního spolku Elegant za doprovodu 20-ti členného tanečního orchestru Dolbend.

19:10 HOD.  TANEČNÍ VYSTOUPENÍ

Premiéra úžasného tanečního vystoupení na plese Elegant.

19:20 HOD. ZAHAJOVACÍ WALTZ

Hudební inspirace zde

21:00 GREAT GATSBY

Strhující taneční show v rytmu charlestonu, swingu a jazzu.

20:00 – 23:00 HOD. PLESOVÁ VEČEŘE PŘI SVÍČKÁCH

Luxusní večeře se bude podávat ve 2. patře na balkónu s úžasnou vyhlídkou na taneční parket. Zde si budete moci vychutnat nejen skvělé jídlo, ale také neopakovatelnou atmosféru a výzdobu plesu Elegant.
Ve foyer balkónu bude umístěn také bar.

? HOD. PŘEKVAPENÍ

Celkový program budeme zveřejňovat postupně. Tento bod programu zde naleznete 1.9.2024.

19:30- 22 HOD. ZÁŽITKOVÁ TOMBOLA

Zážitková tombola se nám hezky plní a letos bude opravdu na super zážitky bohatá, nebudou chybět vstupenky na koncerty, divadla, festivaly, ale také zážitkové lety, lázně, pobyty a další překvapení.
Celá seznam zážitků, které můžete vyhrát v naší tombole zveřejníme až v den konání plesu.

21:50 HOD. KOTILIONOVÝ TANEC

Dámská volenka. Po tanci zve pán dámu na drink.

22:20 HOD. KVĚTINOVÝ TANEC

Pánská volenka. Po tanci zve dáma pána na drink.

23:00 HOD. ? Super překvapení

24:00 HOD. ZÁŽITKOVÁ TOMBOLA

Losování zážitkové tomboly.

Zakončení moderované části plesu.
Volná zábava s Dolbendem.

02 HOD. UKONČENÍ PLESU

11. 1. 2025