Elegant Café

Háčkované ubrusy… porcelán… hudba z 30. let… květiny… obsluha v bílých zástěrkách… domácí zákusky a dortíky, paštičky a pomazánky… výborná káva a pochopitelně všichni, kdo nás znají, vědí, že nesmí chybět vínko z rodinného vinařství Gréger… k tomu maximální dávka romantiky a pokaždé jiné téma i místo… tak to je Café bar Elegant.

Café bar Elegant bude provázet všechny naše akce a putovat s cyklo výlety.  Originální nabídku připravíme vždy s ohledem na sezónu, místo konání a charakter akce. Bude to zábava, café bar je projekt, který přesně sedí našim dobrodružným a kreativním povahám a věříme, že bude bavit také naše zákazníky. Pokaždé přizpůsobíme design exteriéru, ve kterém se setkáme, i nabídku. Mnoho báječných gastro zážitků umocněných originálním prostředím, mnoho krásných akcí a lidí, to je Café bar Elegant.

Dámy z našeho spolku již nadšeně zkouší nové i prověřené recepty, pánové renovují karavan. Až to uvidíte, budete nadšeni, stejně jako my.

Kavárna Elegant bude mít premiéru a slavnostní křest na našem plese Elegant, kde se představí se vší parádou v prvorepublikovém stylu.

Kalendář, kde a kdy nás najdete, bude zveřejněn při zahájení jarní cyklistické sezóny, informace najdete také na našem FB Elegant spolek.

Inspirace pro realizaci našeho karavanu.

Malá ochutnávka připravovaných menu Café bar Elegant

pro sezónu 2020:

Jahodová inspirace – jahodové koktejly, drinky, zmrzliny, moučníky, palačinky, víno s příchutí jahody se smetanou.

Čajový dýchánek – tradiční i netradiční čajové pečivo, ledové čaje, anglický čaj a servis, čaje bylinné, zelené i čarovné a vše, co k tomu patří.

Ochutnávka vín – s výkladem a degustací, doplněná o kouzelné melodie v romantickém prostředí a vybranými lahůdkami.

Paštikový den – dobrá paštička je gastronomický zážitek a k tomu ořechy, marmelky, přelivy, bylinky s perfektním červeným.

Pomazánky a další dobroty z Rakvic – nejlepší recepty na pomazánky jsou od Jitky, která nám je připravuje do vinohradu, to musíte zkusit – vajíčková, rybí, škvarková, domácí sádlo, salát z červeného zelí…

a další a další…

Těšíte se?

My už se nemůžeme dočkat.

Nadcházející akce

1. Výstava fenomén cyklistika 2