Cyklo výlety

Podporujeme městská kola a zdravý životní styl. Cílem projektu „Cyklo výlety“ je oslovit širokou veřejnost a nabídnout originální program sportovního a kulturního turismu v Ostravě.

Po celou cyklistickou sezónu nabídneme široké veřejnosti možnost aktivně trávit volný čas a poznat historii i kulturní památky našeho města.

Součástí cyklo výletů budou komentované vyjížďky Ostravou a okolím, seznámení s cyklostezkami a možnostmi městské cyklistiky v Ostravě, workshopy pro děti, výstavy, koncerty, tančírny a promítání filmů v přírodě.

V rámci cyklo výletů bude účastníkům zajištěn kompletní servis (odborný doprovod na trase, technické a zdravotní zajištění, občerstvení) a poutavý program. Téma cyklo výletů bude různorodé a zaměřené na různé cílové skupiny i různou zdatnost cyklistů.

V rámci našich aktivit jsme zahájili spolupráci s provozovatelem městských kol nextbike Czech Republic.

Program cyklo výletů bude komunikován v rámci našich mediálních partnerů, spolupracujících organizací a na našich webových stránkách a FB. Spolek Elegant bude zastřešovat v cyklokalendáriu také související akce partnerských organizací. Ucelená a široká nabídka všech cyklo aktivit v Ostravě jistě podpoří městskou cyklistiku a zájem veřejnosti.

Nadcházející akce

1. Fenomén cyklistika v Hradci nad Moravicí

1. května, 9:00 - 31. října, 18:00
  2. Do sedel 2021